Nederland exit, de nexit uit de Europese Unie

  • Nexit-V2-nederland
  • Nexit-V2-deutsch
  • Nexit-V2-belgie
  • Nexit-V2-french
  • Nexit-V2-england
Columbasta in Brendon Chase by Columbasta 2015
Cookies
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NEXIT

De Europese Unie is razend populair! Bij bureaucraten en bestuurders. De Europese bevolking is minder enthousiast. In 2005 grepen Nederlanders het referendum aan om de EU grondwet te verwerpen. Maar liefst 61,5% zei NEE. De overduidelijke afwijzing volgde op het NEE van de Fransen, met 54,9% van de stemmen tegen. In 2008 stemde 53,4% van de Ieren tegen de aangepaste EU grondwet (Verdrag van Lissabon). 
Zoals wij inmiddels weten, heeft de tegenstem van de bevolking geen enkele invloed gehad. Als politici het allemaal nog eens goed uitleggen, dan komt het wel in orde, zo meent men in Brussel en Den Haag. 
Iemand die de Europese superstaat afwijst, wordt beheerst door "onderbuikgevoelens" en "angst voor het onbekende". Men kan volgens de bestuurlijke elite simpelweg geen inhoudelijke bezwaren hebben.

Omdat de kloof tussen burgers en bestuurders inmiddels pijnlijk duidelijk is geworden, wordt het tijd om de straat op te gaan met een duidelijke boodschap. Als de problemen niet binnen de EU kunnen worden opgelost, dan is het logische alternatief: het verlaten van de Europese UnieGa daarom naar onze productpagina voor de NEXIT bumpersticker. Maak duidelijk dat u geeft om democratie en zelfbeschikking en laat uw stem horen! Goede reis.. 

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu